tirsdag 10. februar 2009

Gutta er reiseklare!


Kong Vinter bestemmer...

På reisefot
Elevene på friluftsgruppas "Da Boyz In da Hood" er nå klar; Løpet av noen intense uker med teoretisk undervisning, teoritester og nitidig planlegging er gutta nå klare.
Mange forberedelser er unnagjort.

De første reiser lørdag 21. februar (bilen med fellesutstyr). Guttene setter seg på toget mandag 23. februar. Neste stoppested er Røyrvik kommune i Nord-Trøndelag. Herfra går ferden til Namsvatnet og etter hvert videre inn til Børgefjell Nasjonalpark. Totalt skal elevene overnatte i snøhuler og iglo i fire døgn (!).

Bikkjer og fellesutstyr
Med oss på turen har vi polarhundene "Sika" (Akita Inu) og "Laska" (Alaska Husky) i tillegg til store mengder med nødvendig utstyr.

Følg bloggen i uke 9
Vi satser på å blogge hver dag fra denne turen. Bloggen vil oppdateres hver kveld i uke 9 (rundt kl 20), så følg oss og legg gjerne inn kommentarer. Dette vil motivere guttene ute i felten.

Mats

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mats! Lykke til med ekspedisjonen. Skal følge med dere underveis. Dag

Anonym sa...

Lykke til! Spennende å følge dere!

Johannes T.

Anonym sa...

Hei og hopp! Dette blir topp!

Flotte sider her inne da! Har kikket litt rundt, likte spesielt godt veien innom youtube og bålopplæring. Flott musikk da gitt..En låt dere har snappet opp på skolen kanskje? Ønsker dere en kjempetur i uke 9. Skal følge med..

Marianne S

Anonym sa...

Lykke te gutta. Syns dåkker e tøff-skulle nesten tru at dåkker alle e norlænninga. Kommer tell å følle spent me på bloggen dåkkers. Dåkker har ei fantastisk flott uke foran dåkker i et paradis av et område. (Nesten like fint som det e oppi Nord-Norge)
:)

Arnfinn tlf:47233568 akos@altiboxmail.no sa...

Lykke til Bjørn og Mats, kjør pent oppover. Dere for en fantastisk tur. Jeg følger bloggen, og hils gutta fra meg når de kommer.

Bente Brekkvassmo sa...

Hei Mats og resten av gjengen!
Velkommen til våre trakter.
Fine sider med masse flotte bilder.
Ser frem til å møte dere i løpet av uka. Martin og noen kompiser kommer til området i løpet av morgendagen, ho mor sjøl, Øyvind, Konrad og hundan kjem i løpet av torsdagen. Vi snakkes.
Lykke til!!!

Marte sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Marte sa...

Heia gutta.
Spennende å følge med dere! Håper de trøtte togpassasjerene kommer vel frem med "ho mor". Lykke til med resten av turen. Hilsen fra Marte