torsdag 26. februar 2009

Torsdag - Tid for alt og ingenting...

Nok en solskinnsdag

Tilbake fra Børgefjell - inn til basecamp igjen!
Vel tilbake fra en fantastisk naturopplevelse, så skulle det vise seg at denne dagen slett ikke ble noe dårligere... Sol fra skyfri himmel - godt humør - slitne gutter...Joda, det lå an til å bli en kjempe dag.
Dagens gjøremål var stort sett lett å forstå; Gjør det dere har lyst til. Men først måtte guttene justere snøhulene sine. De hadde synket noe, samt enkelte syntes de var korteste laget.
Etter dette, så spredte vi oss litt. Noen satt ved leirbålet, Sindre, Marius, Joachim T og Joakim P isfisket, Daniel dro en tur til teltet vårt, Martin og undertegnede fikk seg skitur.

Instruksjon

Daniel og Martin i avslapet positur


Daniel og Joachim stirrer inn i bålet...


Laska som trekk- og kløvhund

Isfiske

Middagsopplevelse i naturen av de sjeldne
På ettermiddagen/kvelden skulle guttene til "pers" igjen! Nå skulle de lage mat til gruppa - Og FOR EN SMAKSOPPLEVELSE!!! Bacon og skinke surret i kryddersmør med krydret potetmos til...Dette var en innertier av guttene fra Råholt. De hadde ikke noe tro på at de skulle klare dette heller...Men atter en gang så gjør de ting de på forhånd ikke trodde de skulle klare.
Synes disse guttene overgår seg selv og sine grenser flere ganger nå... Og det er jo hva dette handler om - Nemlig å flytte grenser for seg selv. De viser jo nå gang på gang hva som bor i de...Glimrende gutter!

Marius og SindreKveldskos rundt bålet


Middag i skogen - laget av guttene..Nyyyyyydelig!

Overraskelse i vente
Overraskelse venter for guttene...Dessverre kan ikke vi røpe hva dette er FØR i morgenkveld, men dette er vår måte å vise vår takknemlighet overfor guttene, for deres bidrag til å gjøre dette til et minne for livet...Turen så langt har bare vært gull-gull-gull...

Men nå venter snøhula på meg, så vi "høres" i morgen...!
NB! Blogg fra onsdag og Børgefjell følger under!

Fjellhilsen
Bjørn og Mats

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo alle gutta! Godt å se att det fortsatt er liv i dere. Ser ut som dere har det helt supert der oppe. Selv om det sikker er litt kaldt og vått. Kos dere masse nå det siste døgnet så ses vi i morgen kveld. Gleder oss til å få Joakim hjem.(spesielt lillesøster)
Elisabeth.

kristin lavransdatter sa...

Dere har det bra og det gleder en spent mamma som leser på bloggen i tide og utide! Så ikke noen resultater fra isfiske så det ble vel ikke det store! Bra at gutta klarte å lage en skikkelig gutta på tur mat! ps. Sindre, har den smaktilsettningen av kryddersmør en sammenheng med at Lasse ikke fant kryddersmør i kjølskapet vårt?
Stå på videre,"tåle sludd og tåle slit,og tåle frost og varme -slike gutter det vil gamle Norge ha!"

Anonym sa...

Takk for det! Vil også benytte anledningen til å takke dere alle som har lagt igjen kommentarer på bloggen vår.

SUPERT!!!!

ML

Roger sa...

Hei Marius ser ut til at du hadde en flott tur i Børgefjell. Blir vel noen turer på oss snart også.
Hilsen Onkel Roger